Tuesday, January 25, 2022
EntertainmentWhen Akshay Kumar and Big B’s prank left Katrina Kaif teary-eyed

When Akshay Kumar and Big B’s prank left Katrina Kaif teary-eyed

Published: 6th Nov 2021 5:04 pm

As soon as host Amitabh Bachchan asks guests Rohit Shetty and Akshay Kumar to choose among themselves about who will accompany actor Katrina Kaif on the hot seat, the two men go running towards the VIP seat to avoid being questioned on the hot seat first.

- Advertisement -

Well, to Akshay’s despair, he is ‘ordered’ by Big B to get back to the hot seat and accompany Katrina in the first segment of Kaun Banega Crorepati’s latest Shandaar Shukravaar episode.

Soon Big B requests Rohit Shetty, who is sitting at the VIP seat, to give him an opportunity in his cop universe – a franchise of cop films that the director is making. Well, it would be quite interesting to see Amitabh in a cop avatar yet again.

As the show approaches to the sixth question, host Amitabh Bachchan introduces a new rule to the duo sitting on the hot seat. The rule is that the questions should be answered by only one of them without any help or discussion from the other. Lifelines also cannot be used during this question, Big B explained.

Having decided to start the new rule with Katrina, Big B poses the sixth question. However, as Katrina struggles for the answer of the question, Akshay is seen trying to help with a hand signalling. But to the dismay of the duo on the hot seat, host Amitabh Bachchan catches hold of Akshay’s act and walks away from the set. The incident leaves Katrina quite confused and puzzled during the episode.

However, soon it is revealed that it was all a prank played by – Akshay Kumar.

Director Rohit Shetty who then accompanies Akshay Kumar on the hot seat shares an emotional moment with Amitabh recalling the old golden days and addresses their mutual respect to the stuntmen working for several films.

The funds won by the ‘Sooryavanshi’ trio will be donated to Bharat Ke Veer – a government website where one can directly help an Indian martyred soldier’s family.

Here are the questions asked during the episode:

Q1) Boyfriend, skinny and ripped are all types of what?

Ans: Jeans

Q2) Which of these dishes uses rice as its primary ingredient?

Ans: Phirni

Q3) What is this fitness training device known as?

Ans: Swiss Ball

Q4) What ‘khayaal’ is this character talking about?

Ans: Papa Kehte Hain Bada Naam Karega

Q5) If you plan to travel to Paris, which of these currencies will you exchange your rupees for?

Ans: Euro

Q6) What famous film award is this?

Ans: BAFTA Award

Q7) Which of these is not a form of martial art in India?

Ans: Dumhal

Q8) Which of the following battles, fought by the Marathas, is shown in this clip?

Ans: Battle of Singad

Q9) Which of these sates has witnessed three chief ministers in the year 2021?

Ans: Uttarakhand

Q10) Identify this bird, known for its huge coloured beak

Ans: Toucan

Q11) The Haft Gumbaz in Gulbarga, Karnataka contains the tombs of which dynasty?

Ans: Bahmani

Q12) Which is the fastest land snake listed by the Guinness World Records?

Ans: Black Mamba

Q13) In 1930, the first Commonwealth Games, then called the British Empire Games, were hosted by which country?

Ans: Canada

Now you can get handpicked stories from Telangana Today on Telegram everyday. Click the link to subscribe.

Click to follow Telangana Today Facebook page and Twitter .

Also Read

- Advertisement -

Latest News

- Advertisement -